Salı
Mart, 19
Ana SayfaHaberler2019 Yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri Hakkında Duyuru

2019 Yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri Hakkında Duyuru

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından 2019 yılı sağlıkta kalite değerlendirmeleri hakkında duyuru yayımlandı.

Duyuru için: 2019 yılı sağlıkta kalite değerlendirmeleri hakkında duyuru


2019 Yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri Başlıyor!
04 Şubat-31 Aralık 2019 tarihleri arasında ülkemizde kamu, özel ve üniversitelere bağlı olarak sağlık hizmeti sunan tüm sağlık kurum ve kuruluşları, sağlıkta kalite standartlarına (SKS) uyum düzeylerinin belirlenmesi amacıyla yerinde değerlendirilecektir.

Değerlendirmeler, öncelikle 2018 yılı içinde değerlendirilmeyen sağlık kuruluşları olmak üzere SKS Hastane, SKS Diyaliz, SKS Evde Sağlık, SKS Ağız ve Diş Sağlığı, SKS 112 standart setleri esas alınarak, Bakanlıkça görevlendirilen sertifikalı SKS değerlendiricileri tarafından, gerçekleştirilecektir.

2019 yılı sağlıkta kalite değerlendirmeleri sürecinde çalışmalara destek veren, katkı sağlayan koordine eden tüm sağlık yönetici ve sağlık çalışanlarına, ayrıca sağlıkta kalite değerlendirmelerini özveri ile gerçekleştiren değerlendiricilerimize başarılar diler, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dileriz.