10. OHSAD Kurultayı’na Erken Kayıt Avantajından Yararlanmak için Geç Kalmayın!

10. OHSAD Kurultayı için erken kayıt avantajı devam ediyor. Antalya Kaya Palazzo Kongre Merkezinde, 18-19-20 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek kurultaya erken kayıt yaptırmak için son gün 29 Mart Cuma. (haberin devamı)

Özel Sağlık Kuruluşlarının Kamu Sağlık Tesislerinden Hizmet Alımına İlişkin Yönerge Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından özel sağlık kuruluşlarının kamu sağlık tesislerinden hizmet alımına ilişkin yönerge yayımlandı. (haberin devamı)

Mart 2019 itibariyle Faal Özel Hastane, Özel Poliklinik ve Müesseseler Listesi Duyuruldu

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Sağlık Tesisleri Dairesi Başkanlığı tarafından faal özel hastane, özel poliklinik ve 31563 sayılı kanun kapsamındaki müesseseler yayımlandı. (haberin devamı)
 

Nüket Küçükel TÜSİAD Sosyal Politikalar Yuvarlak Masa Başkanı oldu

OHSAD Üyesi ve Yönetim Kurulumuzda yer alan Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Küçükel, TÜSİAD Yönetim Kuruluna seçilerek Sosyal Politikalar Yuvarlak Masa Başkanı olmuştur. (haberin devamı)

 

Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney’e Görevinde Başarılar Dileriz

Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyelerinden, Acıbadem Sağlık Grubu Bölgesel Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tahsin Güney, Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü olarak atandı. (haberin devamı)
© 2005 OHSAD - Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği
Cumhuriyet Cd. Seyhan Apt. No:36/8 Elmadağ-Taksim/İST. Tel: 0212 247 07 00 Faks: 0212 247 07 05

Bize iletmek istediğiniz soru, öneri ve şikayetleriniz için Destek Birimi ile bağlantıya geçebilirsiniz.
Bu e-postanın size isteğiniz dışında gönderildiğini düşünüyorsanız, e-posta listesinden çıkmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.