Sağlık Hizmet Sunucularının Basamaklandırılması Hakkında Genelge Yayımlandı

T. C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sağlık hizmet sunucularının basamaklandırılması hakkında, birinci, ikinci ve üçüncü basamak sağlık kuruluşlarının nitelikleri ve koşullarının belirtildiği genelge yayımlandı. (Haberin devamı)

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca SUT Fiyatlarının Güncel Tutulması Gerektiğini Söyledi

SUT fiyatlarının belli bir katsayıya bağlanarak güncel tutulması gerektiğini belirten Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak gayret içinde olduklarını dile getirdi. (Haberin devamı)
 

OHSAD Başkanı Bahat, HIMSS’19 Eurasia’da Geleceğin Hastanelerini Konuştu

OHSAD Genel Başkanı Dr. Reşat Bahat, T.C. Sağlık Bakanlığı ve HIMSS ABD işbirliği ile düzenlenen HIMSS’19 Eurasia Sağlık Bilişimi Konferansı ve Fuarı’nın "Sağlıkta Geleceği Anlamak ve Tasarlamak" başlıklı oturumunda konuştu. (Haberin devamı)
 

OHSAD Akademi SUT ve Medula Uygulamaları Eğitimi 24 Kasım 2019’da Yapılacak

SGK mevzuatı ve MEDULA uygulamaları hakkında güncel bilgilerin aktarılacağı, OHSAD Akademi - SUT ve Medula Uygulamaları Eğitimi, 24 Kasım'da Serdal Serin tarafından verilecek. (Haberin devamı)
 

OHepatit C Farkındalık Anketine katılın!

OHSAD, Sağlık Bakanlığı ve Acıbadem Üniversitesi işbirliği ile özel hastaneler kapsamında Hepatit C farkındalık çalışmaları yapılmaktadır. Hepatit C Farkındalık Anketine katılmak için tıklayın! (Haberin devamı)

OHSAD Genel Başkanı Dr. Reşat Bahat: “Türkiye Olarak Sağlıkta Markayız”

12. TÜSAP Sağlık Teknolojileri Vizyon Toplantısı'nda konuşan OHSAD Genel Başkanı Dr. Reşat Bahat, sağlık alanında ihracat potansiyeli ve fırsatları bakımından en fazla ve hızlı gelişecek konunun sağlık turizmi olduğunu ifade etti. (Haberin devamı)

5 Hastaneye TÜSKA Akreditasyon Belgeleri Verildi

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından akredite edilen ilk 5 hastanenin belgelerinin takdim edileceği törene katıldı. (Haberin devamı)
© 2005 OHSAD - Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği
Cumhuriyet Cd. Seyhan Apt. No:36/8 Elmadağ-Taksim/İST. Tel: 0212 247 07 00 Faks: 0212 247 07 05

Bize iletmek istediğiniz soru, öneri ve şikayetleriniz için Destek Birimi ile bağlantıya geçebilirsiniz.
Bu e-postanın size isteğiniz dışında gönderildiğini düşünüyorsanız, e-posta listesinden çıkmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Takipten çık