OHSAD Yönetim Kurulu Toplantısı Konya’da Yapıldı

OHSAD Yönetim Kurulu Toplantısı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Genel Müdür Yardımcıları, İl Sağlık Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü yetkililerinin de katılımı ile yapıldı. (haberin devamı)

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Resmi Gazete’de Yayımlandı

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 28 Eylül 2019 tarihli 30902 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. (haberin devamı)

Ayakta Teşhis ve Tedaviye İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapıldı

Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 1 Ekim 2019 tarihli 30905 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. (haberin devamı)

Özel Hastaneler Yönetmeliği Değişikliğine İlişkin Duyuru Yayımlandı

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Özel Hastaneler Yönetmeliği Değişikliği hakkında duyuru yayımlandı. (haberin devamı)

OHSAD Akademi’nin Ekim Ayı Takvimi Belirlendi

OHSAD Akademi hakkında daha fazla bilgiye www.ohsadakademi.org adresinden ulaşabilir, katılmak istediğiniz eğitimler için online kayıt işlemi gerçekleştirebilirsiniz. (haberin devamı)

Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Yönerge Yayımlandı

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Uygulamaları Dairesi tarafından Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Yönerge yayımlandı. (haberin devamı)

2018 Sağlık İstatistikleri Yıllığına İlişkin Bülten Yayımlandı

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından Sağlık İstatistikleri 2018 Yıllığına ilişkin bülten yayımlandı. (haberin devamı)
© 2005 OHSAD - Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği
Cumhuriyet Cd. Seyhan Apt. No:36/8 Elmadağ-Taksim/İST. Tel: 0212 247 07 00 Faks: 0212 247 07 05

Bize iletmek istediğiniz soru, öneri ve şikayetleriniz için Destek Birimi ile bağlantıya geçebilirsiniz.
Bu e-postanın size isteğiniz dışında gönderildiğini düşünüyorsanız, e-posta listesinden çıkmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Takipten çık